onsdag 30 mars 2011

Beach '11 är högst sekundärt

Jag slappade till en aning under praktiken i Umeå men nu när jag är på hemmaplan igen har jag återupptagit träningen. Det känns väldigt bra ska ni veta! Fastän det kan verka lurt att ta morgonpromenader och hänga i gymmet bara några månader innan sommarsäsongen är det inte beach 2011 jag siktar mot. Väljer istället att kalla det "hälsosam 2011", om jag måste sätta en etikett. Det är klart att jag rör på mig för att få en fastare kropp - det är väl målet för alla som tränar?! - men framför allt för att det får det mig att må bra.

När jag vaknade i morse förbannade jag dock träningsvärken som fick mig att halta fram som om jag hade stelopererat höften. Satan i gatan vad ont det kan göra att slarva med stretchingen. Men vad är det man säger? Smärta är bara vekhet som lämnar kroppen!
Med det talesättet och den hårda läxan om vikten av att töja ut musklerna fortsätter jag in i träningssäsongen v/s 2011. Någon som är med mig?

2 kommentarer:

Elvira sa...

Jag är med!

mami sa...

Hur kom det sig att jag känner mig som en dålig människa.. En vecka då jag undvikit gymmet av olika anledningar men DU är i a f duktig!