torsdag 31 mars 2011

I love when it's all too much

Det känns som att jag har haft lite utav en bloggtorka i veckan men vad tusan ska jag skriva om när allt jag gör är att försöka uppbåda självdisciplin till att plugga? Skulle förvisso kunna mata på med inlägg om "nämen hoppsan, här skulle jag försöka göra examensarbetet men jag hamnade vid diskhon, för att diska är minsann hundra gånger mer lockande". Och saker i den stilen.

När fantasin tryter tar jag till det tunga artilleriet och visar två nytillskott till garderoben. Anna goes modebloggare, eller nåt sånt.

Denna klänning inhandlade jag för att ha något att bröllopa (= egenkomponerat verb, synonymt med "att gå på bröllop) i till helgen. Kände mig nästan tvungen att köpa något nytt eftersom nästan samtliga klänningar jag äger antingen är svarta eller vita. Och så vitt jag förstått är just de färgerna big no no's att bära under vigslar. Cred till Sandra som blixtsnabbt halade fram denna från ett reaställ (plånboken jublar!).

Pjucksen beställde jag förra veckan men hämtade ut först i måndags. Började asgarva när jag tog upp de ur paketet för de är ju för mycket. Men så insåg jag att jag gillar för mycket. Dessutom har jag gett mig själv ett tyst löfte om att inte köpa några fler svarta skor och dessa är ju... ja, allt annat än svarta.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Sv: Jo han kommer nog åka utomlands, men han kommer också jobba inom militären ett bra tag. :S

Hallå! Dom där skorna är FIERCE :D Dock har jag andra favoriter på Nelly. Omnom.

vd sa...

men anna :O trodde inte du behövde nå fler skor! ;)

mami - förstås sa...

Ooops vilka gobitar!! Klart du ska ha dom här - riktiga karameller och dessutom har du ju inga skor... :-)