måndag 23 juni 2008

Det mesta regnar bort

Spanien vann igår på straffar, om ni missade det. Så jag fick gå och lägga mig nöjd medan Simon fick våndas för att hans älskade Italien (även känt som filmarlandet numero uno) åkt ur EM. Haha!

Det känns som jag har fått sjukt mycket gjort idag, vilket nog beror på att jag klev upp strax efter 8 (!). Jag har varit på Zacrison och druckit kaffe med "gubbarna" (och fått mina leggins sönderrivna av Stig-Arnes hundvalp. Tur att den var söt i alla fall.), svängt förbi Mona-Lise och tackat för att hon har varit rådgivare för Lyckstvål UF, bokat klipptid och uträttat lite andra ärenden. Och sen har jag varit hos farmor och fikat och spelat skip-bo. Min farmor är verkligen världsbäst, och dessutom världens coolaste när hon säger "jävla skit" då det går dåligt för hon.


Nu väntar jobbet klockan 15, när kvällens pass är gjort har jag tre dagars ledighet att se fram emot. Imorrn skulle det tydligen bli +7 grader och spöregna lika mycket som idag - känns ju skitskoj när man är ledig. Som en semester på Grönland ungefär, fast minus snö och plus vatten. Men man får göra det bästa av situationen, eller nåt.
Bra regnvädersnöje

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att du är hemma så man har någon blogg att läsa igen ;D och ang fåren, haha, de är ju olika! En del kutar diret dom ser en, en del vill typ hoppa upp i famnen, och en del , vill tugga på mina byxor!