måndag 8 oktober 2007

En hård dag på sofflocket

Söndagen har spenderats som en söndag bör. Med andra ord, mestadels av dan har man legat på soffan...

Som sagt blev vi väckta kring tidigt i morse av Hampus. Sandra, Simons syrra och hennes kille (numera även äkta make!) Björn kom nämligen igår och de hade med sig världens gulligaste unge, i form av deras 14 månader gamla son, Hampus. Så vi hade en avslappnad lördag igår med fika på stan och fotbollsmatch. Betsele spelade kvalmatch till division tre, men med tanke på resultatet (0-2) tänker jag inte skriva mer om matchen... Sen for vi i alla fall hem till oss och käkade fläskfilé, drack vin, öl och sånt gött. Kvällens höjdpunkt va ändå "Kampen mellan kvinnor och män", världens mest långutdragna spel. Tillslut vann då vi kvinnor - inte helt oväntat med tanke på att Simon och Björn trodde att man lokaliserade tuttarna på 40-talet (minns inte riktigt hur frågan löd, men rätt svar skulle vara "G-punkten")... Haha, vad ska man säga? Män.
Vi offrade i alla fall sängen till Björn & Sandra, och sov själv på soffan. Inte helt obekvämt faktiskt, helst med tanke på att Sandra sov på köksgolvet efter att hon tröttnat på att Björn drog några rejäla timmerstockar i sängen! :P

Hur som haver blev inte nattsömnen lång; vi somnade kring tre och efter att ha vaknat till någon gång, okänd tid, under morgonen av att Hampe tyckte det va färdigsovit blev vi sedan uppdragna ur soffan vid åtta av Björn och Sandra. Alltså, småbarnsföräldrar - snacka om energi! Fast vid närmare eftertanke har de nog inte så mycket till val...

Då var vi tillbaka till dagen. När familjen Stenborg lämnade oss efter nio gick jag och Simon tillbaka till att dröna i soffan, till sisådär tolv. Sen vart det dusch, bullätning (mamma kom förbi med nybakta bullar - är inte mammor bäst så säg?) och allmänt mysdag. Och så kom min barndomsvän Carro förbi och det blev ännu mer fika, inte illa det heller!

De senaste timmarna har dock varit lite mer effektiva - tvätt och religionläxa har stått på programmet. It's a hard work, but somebody got to do it. Tyvärr.
Efter hårt arbete har vi i alla fall belönat oss med en film, vi såg alldeles precis klart "Them". Ingen Oscarsrulle, men man blev klart överraskad. Vill ni få lite kalla kårar kan jag absolut rekommendera den! Nu väntar sängen och lite återhämtning av nattsömnen. Buenas noches gott folk!

2 kommentarer:

Anonym sa...

På tal om bullar........
Jag älskar dig också!!!
Puss

Anonym sa...

det ska även tilläggas,att man tror(vet) att tjejerna höll på med ganska mycket fusk! :p

/deltagare?