torsdag 25 oktober 2007

Träningsvärk och magsmärtor

Äntligen helg, äntligen lov. Nästan i alla fall. Idag är det Tannbergsmässan, skolan ska visa upp sig men jag ska stå ikväll. Såklart fick man städpasset, bara för att man tillhör de få som kommer härifrån Lycksele, och alla andra ska åka hem. Men, men, man får väl offra sig! Och imorgon är vi hellediga! Då blire postenfest med bowling på kvällen, det blir säkert superkul. Hoppas det i alla fall...

Den lediga dagen ska ägnas åt att skriva filosofiarbetet. Suck. Om någon som också är ledig idag och har lite att göra får ni gärna komma hit och diskutera frågor såsom "vad är en människa?" och "vad är meningen med livet?". Ska jag vara ärlig tycker jag att det känner rätt onödigt. Nog för att det är roligt att skriva, men jag hade inte precis tänkt bli filosof på heltid.

Jag har lite träningsvärk sen gymmet igår, främst i bröstmusklerna konstigt nog. Trodde att det skulle vara magen som kändes mest, men den har jag bara icke-träningsvärksbaserade kramper i. Inte skönt. Men nu kanske jag får stenhårda tuttar i alla fall, efter träningen igår. Haha!

I helgen är det sen jobb som gäller, lördag-söndag. Såååå boring! Jobbar även nästa helg då Simon har avslutningsfest med fotbollen. Jag som så gärna ville vara med, men det blir som svårt att hinna när de ska käka runt 18 och jag slutar klockan 21. Ibland hatar jag verkligen mitt jobb, speciellt då det ska krocka med en massa roligheter. Men man kan inte få allt här i livet - tyvärr.

Inga kommentarer: