måndag 23 januari 2012

"We're not bad people. We just come from a bad place."

Helgen avslutades förträffligt med ett biobesök sent igår kväll. Vårt val av film föll på Shame som helt klart levde upp till förväntningarna. En väldigt dov film, fylld av självdestruktivitet men likväl fantastisk. Fastän filmen i princip är en lång samlagsscen - med några dialoger insprängda här och var - har jag sällan sett sex skildras så osexigt i rörliga bilder.

Söndagsångesten var definitivt av ett annorlunda slag under 101 minuter igår.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Är lite nyfiken på hur mycket eran Balitrip kostade, per person? :)funderar själv på att åka iväg dit och vara borta en månad.

Anna sa...

Anonym: Hallå där! Vi bokade bara flygstolar och med avbokningsskydd kostade de 8500 kronor. På en månad gjorde vi av med cirka 9000 kronor var. Med tanke på att vi betalade boende på plats, åt ute 2-3 gånger per dag, reste runt i landet och tog både dykcert och surflektioner (med mera, med mera) tycker jag att det var väldigt billigt! :)

Kan varmt rekommendera att du gör slag i dina funderingar, Bali (och Lombok!) är ett underbart resmål.

J sa...

Bör gå att komma undan än billigare med flygstolen om man är redo att inte åka så bekvämt. Den billigaste varianten bör vara att flyga Ryanair till london, därifrån Air Asia till Kuala Lumpur och där ta ytterligare en tur med Air Asia till Denpasar (Bali). Även billiga resor t.o.r. Kuala Lumpur för vidare flygning med AirAsia därifrån till Denpasar kan nog spara några kronor. Det gäller dock att vara ute i tid, Air Asia är otroligt billiga inom Asien om man bokar en bit i förväg. :)

Anna sa...

J: Vad bra att du också är med och tipsar, Mr J ;)