söndag 9 december 2007

I <3 deadlines!

Jag har insett att jag hyser en djup hatkärlek till deadslines. Ta kvällen som exempel. Senast i morgon kl. 8.00 skulle jag ha inne slutarbetet i filosofi, om etik (ja, homoadoptioner som jag skrev om härom dagen). Och när blev Anna Elisabeth Bergman klar? För exakt fyra minuter sedan. 9 timmar innan inlämningsstoppet. Jag kan verkligen inte göra något långt i förhand, jag måste känna klockan ticka för att få något gjort. Men samtidigt så får jag det ju gjort ändå, och det är ju huvudsaken.

Idag fyller min älskade mamma år! Så dagen har spenderats i hemma hos henne, där vi ätit tårta, spelat TP och käkat kolgrillad fläskfilé från Golden Bar. Så himla gött! Jag kommer aldrig bli vegetarian, det kan jag då säga. Aldrig, never, nunca. Jag älskar verkligen att äta döda djur (fy, vad hemskt det låter, men det är ju sant). Men tillbaka till ämnet - födelsedan. Vi barn gav henne en parfym + att vi bjöd henne på käket. Jag tror att hon blev riktigt glad, hon sa då det gång på gång!

Dessutom har jag blivit grattat ett flertal gånger idag, det är ju Anna som har namnsdag idag. Tack alla som kom ihåg mig :)

Ja, julmarknaden igår måste jag ju skriva om. Vi sålde 48 tvålar, vilket ändå måste ses som klart godkänt, med tanke på att det var rätt lite folk där. Dessutom var det jättemånga som sa att de var jättefina, perfekt present, o.s.v. Det va jätteroligt att höra! Nu ska vi bara sälja 102 tvålar till om vi ska uppnå budgeten...

Och min Simon är hemma igen. Tänk att man kan sakna någon efter bara en dag. Men det är inte så konstigt om man tänker på hur underbar min älskling är... ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om 25 minuter har jag deadline på en engelska och historialäxa.. började nyss med båda :) YEY!

mammsingen sa...

Självklart var jag glad igår!Kunde väl inte vara annat - så uppvaktad och bortskämd som jag blev (även om jag inte fick fika på sängen;-)
Tack så mkt för presenter och jättegod mat!! Tur att jag får (fortsätta?) lukta gott oxå:-)