fredag 14 december 2007

Jag önskar mig en sångröst i julklapp.

Lucia igår, en allmänt mysig dag. T.o.m. jag (!) drog mig upp kl sju på morgonen för att hinna fara och kika på skolans luciatåg. Och det var bra - som vanligt. Fick rysningar - välbehagsrysningar förklart - av vissa som sjöng solo. Jag skulle också vilja kunna sjunga!

Andra tongångar blev däremot på kvällen. Då några tjejer ur klassen ihop en julmiddag hos Maggi. Efter maten blev det Singstar - ett väldigt illa passande spel om man är tondöv som jag. Dessutom blev allt bara ännu värre när jag typ tappade rösten efter att ha rivit av några låtar, min röst lät (om möjligt) ännu knäppare. Men roligt var det ;D Och jag vann i alla fall två gånger, otroligt nog. Men jag satsade som vanligt mest på movsen. När det kommer ut ett Singstar med dansmatta till ska jag vara först att köpa det! Måste bara fixa en PS-konsoll först... Det blev även en omgång "med andra ord" igår med, men vi tröttnade rätt fort så då drog vi fram guran istället och körde Guitarrhero. Fast det är rätt kasst som partyspel, är inte så roligt att sitta och titta på när andra spelar.
Nej, Singstar ska det va!

Idag har jag tagit mig friheten att vara "sjuk". Har bara en 45 minuters lektion på eftermiddan, och eftersom den slutar kl 15 och jag börjar jobba 16 så ringde jag i morse och sjukanmälde mig för att slippa få frånvaro såhär i slutet av terminen. Jag vet, det är dålig stil men man kan inte alltid vara så plikttrogen.

Så idag ska jag ha en riktigt slackerdag, kanske baka och slå in lite julklappar. Vi får se! Uppar lite senare så ni får veta vad jag har för mig :)

1 kommentar:

mammsingen sa...

Fy dej! Fast jag kan i o f sej förstå dej. (Får jag som mamma säga så??!!) Du har i alla fall gjort ett kanonjobb i skolan den här terminen - OCKSÅ, så det är väl förlåtligt! Lycka till med julklappsinslagningen men akta fingrarna så du inte bränner dej på lacket:) Kram