måndag 31 december 2007

2007 års sista blogg!

Ja, nu är det garanterat sista gången för i år jag sitter här och knappar på tangentbordet för att försöka författa ett blogginlägg. Det är nu 9 korta timmar kvar innan vi går in i 2008, året då saker och ting (förhoppningsvis!) kommer att hända.

I mars blir det eventuellt Thailand med Simon och några familjemedlemmar. Ingen resa är än bokad, men jag hoppas verkligen att det blir av! Sedan i maj är det ju Balen, men där försöker jag hålla nere förväntningarna. Men det kommer nog bli en trevlig kväll, och det är ju inte precis varje dag man bär långklänning!

Men årets största händelse blir, troligtvis studenten. Det är både med vemod och glädje jag ser fram emot den dagen, då man ska
stå vitklädd och vifta med studentmössan. Roligt att gå in i en ny fas i livet, men sorligt att skiljas från klassen, som har blivit ens andra familj! Men man ska inte ta ut det tråkiga i förskott, det kommer väl ändå...

Och sedan väntar väl jobb/arbetslöshet/försatta studier. Jag har inte bestämt än vad jag ska göra, men jag ska inte stressa igenom något beslut.

Det blir mitt nyårslöfte: Att inte oroa sig för framtiden, den kommer ändå!

Med det vill jag önska er (än en gång!) en trevlig kväll och ett gott nytt 2008!


Inga kommentarer: