fredag 21 december 2007

Nobelpriset i lathet nästa

Det är konstigt att man kan bli så slö när man är ledig. Det är ju nu jag borde vara pigg, efter att ha fått sova ut riktigt några dagar i rad!

Jag kom föresten på att jag har missat att berätta om lite saker som hänt i veckan, kanske för att jag har haft så mycket att göra och när jag väl har bloggat har jag glömt att skriva om de. Så här kommer lite roliga saker som hänt i veckan:

1. Jag fick MVG i filosofi A-kursen. Betyder det att jag härmed kan titulera mig själv livsfilosof / superflummare?!

2. I tisdags lovade jag att vara konfrencier på frisörernas hårvisning, som äger rum den 1 februari. När de hade diskuterat vem de tyckte skulle stå för snacket under visningen hade tydligen alla sagt "Anna Bergman". Ska man ta det som en komplimang, eller ska man tolka det som en pik för att jag babblar så mycket? Hur som helst så måste ni ju komma och kika, den 1 februari som sagt :)

3. I onsdags efter julshowen hade jag en mysig eftermiddag med Lisa. Vi var och gymmade fast sen vägde vi upp träningen med att beställa mat på Frasses. Det är tur att man har en lillasyster som jobbar där, eftersom det innebär rabatt. Sedan satt vi mest och diskuterade killar, och tydligen har vi väldigt lika killsmak. Men kanske inte så konstigt, eftersom vi är så lika i allt övrigt också.
Lisa, supersyrran :)

4. Zorro har hittat nya vänner i Heavy och Metal. Fast vänskapen verkar inte vara så ömsesidig, eftersom Metal typ får panik och börjar hyperventilera när Zorro sticker in nosen i terrariumet. Heavy däremot, verkar inte bry sig nämnvärt om sin jättestora, lurviga kompis.

5. Inte en så rolig händelse kanske, men igår upptäckte jag att jag hade tappat bort mammas julklapp. Jag och Simon har sökt igenom hela lägenheten, utan att hitta den. Antagligen har den på något mystiskt sätt följt med soporna, men för säkerhets skull ska jag ringa Malin Arvidsson (mediumet som vi intervjuade i studiesyfte för någon månad sen) och kolla om hon kan se vart den är.

I övrigt är alla julklappar inköpta nu, vilket känns jävligt skönt! Jag kan bara inte sluta beundra julklappen till Hampus; ett par mystofflor i storlek 20. Jäklar, så söta dom är!

1 kommentar:

mammsingen sa...

Grattis superflummare! Känns titeln okej eller?? Sluta leta efter julklappen, den kommer nog fram förr eller senare. Hoppas den inte var dyr! Kram