fredag 14 december 2007

What a wonderful day!Aaah, va skönt det är att unna sig lite ledighet ibland.
Fast den är kortvarig, eftersom jag börjar jobba om mindre än 3 timmar... Usch.

Glömde och berätta om den gulliga morgonincidenten imorse. Satt och åt frukost när jag plötligt kände hur någon satt och kikade på mig. Tittade upp från boken jag satt och läste, och såg att det var en liten ekorre som satt och tittade in genom fönstret. Så söt! Hade tänkt fota korren, men den lilla rackaren hann iväg innan jag ens han hämta mobilen. Men tänk att en liten lurvig varelse kan göra morgonen till en sån bra start på dagen! Jag måste låna hem Zorro nästa vecka så jag har nåt lurvigt att gosa med :)

Min underbara sambo var hemma en sväng på lunchen också, så jag hann pussa lite på han. Eftersom han slutar jobba när jag börjar, och sen ska han spela fotboll hela natten (på Lucialiret) så kommer jag nog inte se han så mycket mer idag, och då är det skönt att man har fått sin dagliga pussdos i alla fall.

Just efter Simon hade ätit lunch ringde det på dörren. Det va nån gubbe från skolan som kom förbi med lunch. Tänk vilken underbar skola man har som tillgodoser en med käk, även när man är sjuk (i mitt fall "sjuk"). Inte illa! Synd bara att man redan hade hunnit äta, men det är ju tanken som räknas.

Jag har också hunnit baka en kladdkaka. Min söta mamma gav ju mig en bakform med avtagbar botten för nåra veckor sedan, och jag tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att inviga mig, då man ändå är hemma och gör mest ingenting!

Nu ska jag fixa en julklapp. Kan inte säga så mycket mer än så, eftersom julklappen är till en av mina flitigaste läsare av bloggen - nämligen mamma. Hoppas hon blir nyfiken i alla fall då hon läser, eftersom hon jämnt försöker få mig så nyfiken (vilket hon oftast lyckas med).

Puss på er, hoppas ni har en lika underbar dag som undertecknad :)

2 kommentarer:

Grannen sa...

HAHA...brutalt coolt med ekorren. Faktum är att jag hade besök av en ekorre (samma?) imorse...minns inte tiden...men det hade börjat bli ljust ute. Han/Hon satt på fönsterbrädan i köksfönstret och frös såg det ut som. Så jag öppnade fönstret och den rackarn kom emot mig. Han var inte ett dugg rädd. Så jag gav honom en brödbit. Kanske jag inte skulle gjort. Men men...jag gjorde det i alla fall. Hoppas bara att han fortsätter leta mat och att han inte blir lat och tror han sak få mat av mig varenda dag.

Coolt...undrar om det var samma lilla gynnare? Han måste då ha klättrat över taket för att komma till erat fönster.

mammsingen sa...

Nyfiken?? Jag - din mamma???!!
Jo det är väl klart jag blir din lilla lurk men knappast lika nyfiken som du brukar bli:D Bara så du vet har jag köpt 3 st julklappar i dag. Gissa vem som ska få EN av dom??? Nyfiken? F ö var bakformen från både din mor och far. Du fattar väl varför du/ni fick den? Kram min söta dotter!