söndag 30 december 2007

Sovmorron rules!

Igår kväll var jag verkligen helt knäckt efter en hel dag i Umeå, och en kort nattsömn. Jag jobbade ju i fredags, och kom ifrån jobbet vid halv tolv ungefär. Men jag hann inte mer än hem och krypa i sängs, förrän jag kom på att jag glömt stänga av pumparna. Så det var bara att kravla sig upp ur den välkomnande sängen, dra en kappa över sin nakna kropp (well, jag hade ju i alla fall trosor...) och stoppa ner fötterna i ett par varma kängor. Som tur var hade pappa lånat ut bilen åt oss, så jag kunde i alla fall ta den ner på Shell - hade varit jävligt att måsta gå dit ner! Väl i bilen kom jag på att jag glömt ta med körkortet, men jag orkade helt enkelt inte hämta det - även fast poliserna är ute hela jävla tiden just nu och lämnar ut en böteslapp för minsta lilla, även för glömda körkort. Men turen var med mig igen - inte en snut i sikte.

Turen följde dock inte med mig hela vägen. När jag skulle låsa upp dörren på macken fastnade den i låset och jag fick stå och våldslita, men utan resultat. Så lagomt trött, less och frusen ringde jag till Simon och halvgrät i telefonen. Som den underbara pojkvännen han är lovade han att komma ner och hjälpa mig. Turligt nog (igen!) fick jag ut nyckeln just efter jag lagt på, så han behövde inte masa sig upp i sängen. Så runt halv ett var jag hemma igen, och igår klev jag upp runt halv åtta vilket betyder att jag fick ungefär 6,5 timmar sömn (ja, jag somnade ju inte direkt jag kom hem!).

Men det tog jag alltså igen med råge i natt! Var som sagt dyngslut på igår, så strax efter elva kröp och och bubbs i säng. Bortsett från att vi var uppe en tvärsväng imorse och hämtade tvätten som hängde kvar nere i tvättstugan klockan 8, sov vi nästan 12 timmar! 12 välförtjänade timmar tycker jag :)

Annars har dagen bara spenderats på strykning, diskning och sortering av garderoben. Jag har verkligen way too much kläder, även om jag har sorterat ur en del så får jag inte plats med allt. Så nu kommer de riktigt somriga kläderna åka ner i förrådet, tills det är säsong för dom igen! Fast ikväll har jag även skissat på en H&M-beställning från sommarkatalogen, så jag kanske får göra en till utrensning då dom kommer... Suck.

Vi får se om jag hinner skriva något mer i år (bara en dag kvar nu!), om inte annat så får jag tillönska alla ett SJUHELVETES GOTT NYTT ÅR!
Hade tänkt sammanställa en årslista som jag haft i skallen några dagar nu, men det får kanske bli på nyårsdan då man är lagomt bakis och mör. Lev väl!

Inga kommentarer: