onsdag 5 december 2007

On the dancefloor - again

Ikväll släpade jag mig faktiskt iväg på afron, det var nästan två månader sen jag var där sist. Men jag vart så jävulst uttråkad efter bara några veckor, jag vill inte hålla på och nöta steg - jag vill lära mig nytt, nytt, nytt!
Så när jag fick höra av VD har det va en helt ny koregrafi var man ju tvungen att fara dit. Och, ja det va riktigt roligt igen. Förutom nya steg var det även ny musik med annorlunda bongotrummor. Technotrumlåten var grymmat, den kändes lite Dance Ejay-samplad på ett skönt vis. Och så var det hyfsat lite folk där. Från början tyckte jag att det va skitskoj när hela Dansens Hus va fyllt till bredden, men man tröttnade fort då det saknades svängrum och steg som var tänkt att vara yviga vart bara... små.

Dock fanns det ett minus ikväll, och det var min rygg. Antagligen är det sviter efter gymmet igår, för jag va jättestel och innan slutet trodde jag att jag skulle fastna i något "flytta på gräset-steg" och inte kunna ställa mig upp. Det vore ju just snyggt, att stå där dubbelvikt som en gamling. Men jag klarade mig,fast nu fruktar jag bara träningsvärken som lär infinna sig imorrn....

Inga kommentarer: