fredag 28 december 2007

Numera fröken fräken!

Klockan är inte ens tre, men den känns som betydligt mer. Kanske för att jag har hunnit med en del idag, trots att jag steg upp tio.

Först var jag nere på Gymmet en sväng. Trodde det skulle vara mycket folk där, med tanke på att det vanligtvis brukar vara det på fredaga av någon outgrundlig anledning. Men när jag kom dit var det helt tomt, inte en käft syntes. Skönt. Jag hatar när det är proppat med folk och man måste vänta på maskiner, när det är lite folk (eller inge folk alls, som idag) går allt mycket fortare. Så jag körde triceps, biceps och mage idag, gick väl hyfsat. Men man kände sig duktig i alla fall :)

Efter träningen tog jag igen de förlorade kalorierna genom att fara och fika en räkbaugette på Götas med mamma och min kusin Jessica. Jag tror faktiskt aldrig att jag har varit på Götas, konstigt nog eftersom det ha funnits typ for ever (i alla fall i typ 50 år). Men det var riktigt mysigt där, med en gammal miljö och hon som jobbade där kom och serverade kaffet vid bordet och allt. Var även jätteroligt att träffa Jessica, eftersom hon flyttade ner till Stockholm i höstas och jag har inte pratat något med henne sen dess. Så det vart 20 frågor angående hennes utbildning, bostad och utelivet i huvudstaden. Jag måste nästan pallra mig ner till våren och hälsa på henne!

Efter fikat och snacket bar det iväg hemåt, med en mellanlandning på solariet. Ganska bekvämt att ha ett solarium i samma lägenhetslänga som man bor i, måste jag säga. Däremot vart jag knappt nå brunare, bara fräknigare... Men det ser ju fräscht ut i alla fall!

Nu ska jag börja göra mig i ordning inför jobbet och årets sista arbetsdag! Ciao.

Inga kommentarer: