lördag 5 januari 2008

Destillation Lappland

Nu är det lördagkväll, och jag har just kommit hem från Nyårsrevyn. Årets upplaga hette "Destillation Lappland" (en ordlek av "Destination Lappland") och det var faktiskt första gången jag såg den. Men jag måste säga att den var riktigt bra! Visst var den några sketcher som var riktigt lågbottenhumor med jättegamla, dåliga skämt, men det mesta var så jäkla roligt att man var tvungen att skratta högt.

Efter revyn var det middagssupé. Förrätten kom in strax efter nio så det blev en riktigt sen middag. Fast supé betyder väl sen middag, om jag inte minns fel? Hur som helst så hade jag druckit upp kaffet kring halv elva, så då valde jag att lämna sällskapet (som för övrigt bestod av ca: 25 postenanställda och deras respektive. Jag följde alltså med Simon!) dels eftersom Simon skulle börja jobba i garderoben då, och dels för att jag själv ska börja jobba i morgon bitti kl. 8.30. Så även om det kändes fel att
lämna hottan före elva en lördagskväll så kände jag inte för att gå ner på nattklubben som svänga loss, och därmed låta en massa sovtid gå förlorad!
Jag var föresten ute på ett litet kamikazieuppdrag då jag skulle lämna hotellet. För att hämta bilen var jag tvungen att göra en promenad ner till parkering, visserligen ingen längre sträcka men den kändes tillräcklig då ett par skor med 8 cm stilettklack prydde mina fötter. Men trots det något halkiga skovalet klarade jag mig utan vurpor, brytna ben eller knäckta klackar genom snön! Det var dock även lite tricky att köra bil med heelsen, men en sån förartalang som jag kirrade även den biffen ;)

Nej, nu ska jag alldeles strax ställa väckarn på 7 och krypa i säng. Jag får hoppas på att min kära sambo är tyst och inte alltför full när han ramlar in i natt efter två-snåret...
God natt!

Så här ser jag ut här och nu, där jag sitter i soffan :)

1 kommentar:

smyger sa...

alldeles tyst,och nykter gick jag in lr,hur?
kan va duktig jag med !!