fredag 4 januari 2008

Stora bloggplaner på G

Hur får man en dag att gå snabbast? Jo, genom att göra ingenting, fast ändå nånting. Jag vet, det kan låta rörigt, men ta min dag som exempel. Jag har bara suttit hemma och tryckt, och väntat på att någon ska ringa och lägga fram ett schysst förslag om en lunch, promenad eller något annat att göra, men telefonen har varit tyst. Det känns som att typ hela världen dissar mig idag, eller så kanske det är tvärtom. Så jag har bara suttit vid datorn, skrivit färdigt årslistan (har ni missat den, bläddra neråt!), bläddrat lite i dagens ex av Expressen Fredag och städat. Och svisch, så är klockan över tre och snart dax för jobb!

Kan någon föresten förklara hur en toa kan bli skitig (...) så fort?! Jag städar fanskapet varje vecka, men bara någon timme senare är toastolen, handfatet och badkaret täckt med ett lager damm och hår nog att göra en peruk av (från undertecknad). Ibland tror jag nästan att jag har en mystisk hårsjukdom, så mycket hår och lossar. Vem vet, snart kanske jag sitter här helt skallig och bloggar. Hur som helst gjorde jag en djupdykning i toan (INTE BOKSTAVLIGT!) och nu är den ren och fin igen. Sedan tog jag dammsugarn ett varv runt lägenheten. Medan jag drog runt hushållsapparaten från helvetet började jag fundera på att börja skriva en städblogg. Jag menar, hur stor kan konkurrensen vara? Jag riktigt ser framför mig "En 18-årings städtips till unga pedanter". Synd bara att min städteknik suger, mamma påpekar ofta när hon är här att vi måste dammtorka listerna oftare... Annars skulle jag kanske gjort det.

Fan vad jag svamlar på nu känner jag. Nej, nu ska jag stänga av den bärbara och göra mig i ordning för dagens höjdpunkt - jobbet (haha, ironin är på topp idag!).
Har föresten, som jag hoppas att ni ser, gett bloggen en make over. Från vitt till svart. För det är väl ungefär så jag oftast ser på tillvaron - svart eller vitt.

God eftermiddag.

2 kommentarer:

älsklingen sa...

mm, mycket svammel gumman ;)

mammsingen sa...

Men ursäkta mej..Jag har ALDRIG NÅGONSIN sagt något om några smutsiga lister i er lägenhet!! Skulle inte ens tänka tanken att säga nåt sånt - inte ens OM så var fallet! Jag tycker ni har det jättefint i er lägenhet! (Har i och för sig inte kollat om ni har dammtorkat listerna, får väl inspektera vid nästa besök:) Nu förväntar jag mej en ursäkt, så d så!