torsdag 31 januari 2008

Klädvalsångest och prov som gick sådär

Vilka kläder gör sig egentligen bäst på en visning?
Eller, om jag ska omformulera frågan - vad fan ska jag ha på mig imorgon, när jag ska vara konfrencier?
Valet står just nu mellan min vitsvarta tunika från Gina, tillsammans med cerisa heltäckande strumpbyxor (gud vilket fult ord "strumpbyxor" är!), eller möjligtvis lila dito, alternativt min giftgröna tubklänning med superfluffig kjol och svarta strumpbyxor till det. Anledningen till att jag väljer mellan just dessa två i min knökfulla garderob är att frisörerna ville att jag skulle ha något "färgglatt". Hey, lycka till med den när min garderob mest går i svart och grått. Men två kombosar har jag alltså lyckats sortera ut i min hjärna - har dock inte provat än, så då kanske det blir lättare att välja. Då återstår bara frågan, vilka skor ska jag ha? Där står valet mellan svarta pumps med stilettklackar eller svarta lackpumps med klumpklackar. Hm, där känns valet lite skit samma :P

I eftermiddag fick jag faktiskt mitt hår färgat. Det vart bara en utväxtfärgning och en toning på det, hade kanske tänkt mig något lite extremare... Men jag är glad över att jag fått bort min äckliga utväxt och med lite styling imorrn så blir det nog ännu bättre. Så jag är nöjd!

För att komma bort från klädes- och hårfunderingarna kan jag berätta att vi hade två prov idag. Det första var i marknadsföring, och gick inte alls sådär bra som jag hade hoppats på. Det kändes som att jag fick hjärnsläpp då jag fick provpapperet i handen, och sedan hann jag inte svara på en fråga... Men det blir nog bra innan slutet, de tidigare proven har jag ju nästan spikat så förhoppningsvis ska inte ett dåligt resultat dra ner betyget!
Matte C-provet gick däremot ganska bra, förutom den sista mongofrågan. Fast den tror jag inte att någon klarade, så jag är ju i gott sällskap åtminstonde. Hade velat ha ett MVG i den här mattekursen men jag får nog nöja mig med "bara" ett VG. Men det är inte fy skam det heller!

Nej, nu måste jag få något gjort. Har en fet spanskaläxa till imorrn som inte är påbörjad. Jag har dock skäl för detta slarv - vi fick läxan igår och igår kväll hade jag häcken full av ovan nämnda prov. Och ikväll har det varit hårfärning och sen middag hos mamma på schemat, så jag kom nyss hem. Men nu är det dags att dra tummen ur arslet, om jag ska slippa skäll från Gunnel imorrn...
Adios amigos!

Inga kommentarer: