torsdag 3 januari 2008

Vänskap, klickshopping och Visakort

Tänk egentligen vad saker kan förändras snabbt. Igår var jag med Tina, min bästa vän sen långt tillbaka. Då slog det mig att från att ha umgåtts nästan dagligen, umgås vi nästan aldrig nu. Visst är det tråkigt när man tänker på det så, men samtidigt måste man inse att även vänskap går i vågor, och oavsett hur ofta man träffas är det ändå viktigast att man finns det för varandra när det behövs. Vi hade i alla fall en rolig, lagomt slö dag tillsammans igår. Gjorde ett besök nere på stan, eftersom det känns som det var skitlänge sen man var inne i en annan butik än ICA, här i Lycksele. Sanningen är väl den att sist man besökte stan var just innan jul, d.v.s. två veckor sedan, men ändå... Jag köpte ett halsband som var på rea, nedsatt hela 50%! Jag vet att jag tidigare klagat på rea, att det bara är skrot som sätts ner osv. Men det här halsbandet hade jag önskat mig i julklapp, men eftersom jag inte fick det var det perfekt att inhandla det då jag fick det för halva priset, ett riktigt fynd!

Sen var
t det en fika (Indos mackor med deras egna sweetchiliröra är bara för underbara!) tillsammans med syrran och hennes kompis och en sväng förbi (tatata!) ICA, för att inhandla middan. Igår lagade jag nämligen ratatoullie, och otippat nog tyckte både Simon och Tina om det! Jag kände att man behövde äta något nyttigare efter två helgers frosseri, och då är det lite roligare med en grönsaksgryta än en vanlig grön sallad.

Resten av kvällen spenderades på kortspel (bismarck, casino, 500... You name it!) och sedan kilade vi ner på kjorran och hyrde en film. När Simon sen kastade in handduken och gick och la sig satt jag och Tina och klickshoppade lite på nätet. Jag kastade in en beställning på H&M för 2500 kronor - men då var det både jag, mamma, Lisa och Simon som beställde. Man får faktiskt en hel del saker för den summan, hela 16 saker! Själv beställde jag bl.a. en bikini i rosa och leopardmönster - lite Paris Hilton kitchigt sådär. Jag hoppas att den sitter bra, för då ska den bli min bästa vän under Thailandsresan som förhoppninsvis blir av i mars...

Tina klickade hem lite töjsmycken till hennes öra. Jag är också lite sugen på att töja ut mina små hål, men samtidigt älskar jag dinglande örhängen för mycket för att det ska vara värt det.
Kan ni föresten fatta hur det kan vara intressant att diskutera Visa-kort i typ en kvart? Det hade jag inte heller kunnat tänka mig, förrän jag och Tina hade en livlig diskussion igår om magnetremsor, chip och dumma kunder som drar korten fel...
Have a nice day :)

Inga kommentarer: