måndag 14 januari 2008

Efterfesten som blev en snarkfest

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men jag har haft häcken full (inte bokstavligt!) hela helgen. I fredags kom en barndomskompis till Simon hit från Umeå, och det blev tillslut så att han stannade hela helgen.

Fredagens planer var ju som sagt att dra till Umeå, dricka öl och gå på X3M, men tyvärr blev det ju ändrat. Istället stannade jag i Lycksele, spelade kort - och drack öl, med Simon och Erik. Så det blev ju en viss likhet, även om det nog hade varit lite roligare med en brudresa.

Men lördagen var ändå roligast. Då drogs glasflaskorna fram igen och kvällen slutade ganska spontant på Hotellet. Jag har ju den senaste tiden haft en väldigt negativ inställning till hottan den senaste tiden, eftersom det nästan känns som en dejá vù-upplevelse - samma sak varje lördag. Men i lördags var det första gången som jag var där med Tina, vilket kanske bidrog till att det var ovanligt kul. Vi inledde kvällen med att slå oss ner i sofforna närmast dansgolvet och kommenterade och garvade åt alla som vi tyckte dansade fult, konstigt, pinsamt etc. Och sedan ställde vi oss själva på dansgolvet - och dansade ännu värre! Men det är ju bra mycket roligare att fuldansa än sexdansa, tycker då jag. Och vill folk glo (som jag och Tina) så blir det bara ännu bättre. Åtminstonde när man är i fyllan :)

När hotellet slog igen slutade det med att det blev efterfest hos oss - som vanligt. Det spelades metal, öppnades fler öl och skreks för fulla muggar. Konstigt nog ringde inte grannarna polisen... Jag kastade dock in handduken kl 4, eftersom jag skulle upp och jobba igår. Vaknade sedan upp på morgonen, kollade på klockan - den visade 8.40 - och undrade var i helvete Simon var, eftersom han inte låg bredvid mig. Så jag smög upp och gick till vardagsrummet, där jag möttes av ett högt snarkande. På varsitt hörn av soffan sittsov Simon och Erik, och på madrassen på golvet som Erik sov på i helgen låg Janne (som följt med hem på efterfesten) i fosterställning, invirad i täcket och fullt påklädd - och sov han med. Och alla tre snarkade. Dessutom ackompanjerades deras sovljud av menymusiken på en Manson-DVD, vilket gav en kuslig touch på det hela. Men roligt såg de ut i alla fall :)

Och i kväll har jag varit på pilates. Var riktigt skönt att bara fokusera på andningen i en timme, fast det var inte så svettigt precis. Men imorrn ska jag testa Free Power Dance, blir nog lite mer jobbigt de!

Inga kommentarer: