onsdag 9 januari 2008

Galet dåligt!

Jaha, då var Grammisgalan slut. Jag zappade lite mellan det och Victoria's secret-showen i början (ååh, äntligen fick jag se VS!), men jag tror inte att jag missade alltför mycket. Måste dock säga att jag tycker att det var helt fel artister som fick priser. Ja, inte i alla kategorier men t.ex. så förstår jag inte hur i helvete Salem Al Fakir kunde få fyra grammisar! Hallå, är jag den enda svensken som missat det bra i det han gör?!

Och Kent då. Jag vet att jag kommer bli stenad för det här, men Kent är så jävla överreklamerade att det inte finns. Ett par prettogubbar som skriver texter på något som man knappt kan kalla svenska och som man än mindre förstår. Nej, slit ut dom ur studion och låt istället Jocke Berg få skriva små diktsamlingar istället för att släppa skivor. Hans texter skulle passa bättre i bokformat.


För att riktigt klaga måste jag säga att jag även är lite ledsen över att Lars Winnerbäck bara vann ett ynka pris! Men "årets låt" måste väl ändå anses som det som väger tyngst, så då får jag väl unna fakiren de där 4 grammisarna. Han kanske kan använda dom att rulla upp håret med nästa gång?!


För övrigt var det great att Säkert! och Mustasch fick priser, det var dom värda :)


Från en sak till en annan. Idag började skolan igen. Det var jobbigt att stiga upp ur sängen imorse, jobbigt att masa sig till skolan, jobbigt att ha lektioner igen - men det gick. Fast nog är det bra mycket jävla roligare med lov ändå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Årets låt 2007 är "Curly sue" enligt MIN mening och är sur över att Takida inte fick nåt pris:( Apropå skolan och slut på lovet: har du redan glömt att du var rastlös som sjutton häromdan och ville att lovet skulle va över........ Kram