tisdag 8 januari 2008

Tjejkväll i kaloriernas tecken

Jäklarns, vilken trevlig kväll jag har haft! Kom alldeles precis nyss in genom dörren, efter en kväll med VD, Sandra och Emma. Vi började vår ladies night med middag på Sportbaren (lite otippat val för ett brudgäng, men det är väldigt fint där!). Jag åt kycklingvingar och pommes frites, och till det vart det en stöl - jag var tvungen att kompensera lite efter min vita helg. Vi lyxade även med efterrätt, glass och bananer. SÅ GOTT! Glass + bananer + chokladsås måste vara världens mest lyckade kombo näst efter kombon min plånbok + pengar.

Vi satt hela tre timmar på restaurangen och pratade om högt och lågt, men mest om lågt. Men vi insåg inte att vi suttit där så länge förrän en som jobbade där kom och sa till oss att vi gärna fick sitta kvar, men att vi var tvugna och betala så att han fick stänga kassan. Tänk vad mycket vi tjejer har att prata om när vi inte setts på nån vecka!

Sen var vi förbi Shell och köpte tablettaskar och klubbor (värsta nostalgitrippen!) innan vi for till VD och spelade sällskapsspel och sjöng singstar - såklart. Jag har faktiskt blivit riktigt grym på det sen jag fick spelet i julklapp. Det är kanske inte sångrösten som blivit bättre, snarare tekniken. Men vem vet, en dag kanske ni får se mig i melodifestivalen eller nåt. Hemska tanke...

Nu ska jag krypa ner hos min älskling som jag har saknat hela dagen. Vi vaknade kl 10 imorse, och han började kl 10.30, vilket betydde att vi fick ungefär 5 minuter tillsammans vid frukostbordet. Och som vanligt är vi båda zombies när vi ska käka frulle, så det var inte precis en social tillställning. Sedan har jag som sagt umgåtts med mina vänner ikväll, medan han har tränat så dom där osociala 5 minutrarna är allt vi haft tillsammans idag. Så det ska bli skönt att åtminstonde känna hans hud mot min nu, jag kanske t.o.m. uppskattar hans snarkningar!

God natt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

men va gulligt du är, saknade dig oxå älskling igår;)
puss

Anonym sa...

Jaaa du Annsson, inte lätt med en "snarkis" breve:) Men ett tips från coachen: prova lägg en fuktig disktrasa över Simons näsa så slutar han nog, ha ha ha. Ssscch, säg inget..........
Kram