fredag 4 juli 2008

Efterlängtade, välförtjänta, underbara...

Vill ni veta en sak? Nu har jag helg! Väldigt välförtjänt tycker jag, eftersom att jag jobbat åtta dagar i rad nu. Dessutom är det jävligt behövligt. Imorse höll jag knappt på ta mig upp när klockan ringde kvart i fem (!), låg och snoozade i 20 miunuter (vilket ändå är lite för att vara jag) innan jag tillslut tog mig i kragen och steg upp.

Innan jag glömmer det måste jag passa på och gratta inte mindre än tre av mina kära familjemedlemmar. För det första: grattis Linus och pappa till mc-kortet (som de tog i onsdags). Jag är jävligt avis på de, jag vill också ut och hoja! Fast alla i min familj protesterar när jag säger att jag ska ta kortet om två år, tydligen tror de att det ska bli min död... Hm, undra varför.


Och för det andra: Grattis Lisa på 17-årsdagen! Tänk att min lilla, långa syster har blivit så gammal. Vi hade föresten en jättetrevlig födelsedagsmiddag för henne igår (eftersom hon jobbar 11-22 idag och pappa drar till Stockholm idag). En god grillning och ett vinglas toppades med volleyboll. Eller snarare ett regellöst bollspel med en volleyboll. Hur som helst var det jävligt roligt, önskar att vi hade filmat "matchen" för det hade varit underhållning på hög nivå att titta på. Rumpor flashades (av undertecknad som bar en alldeles för kort klänning), fönsterrutor låg farligt till och passningsspelet var minst sagt annorlunda.


I helgen drar jag och Simon i alla fall till Vännäs för att varva ner. Blir (ännu mer) grillning, nån öl, en sväng till Umeå oc
h lite annat trevligt. Så jag bloggar väl igen på söndag eller nåt.

Jag och födelsedagsbarnet (titta min nya frill, föresten)

In action...

1 kommentar:

Anonym sa...

Men anna, har du inte lärt dig? man ska alltid ha en kamera på er 2 dygnet runt. ni gör alltid så jävla stygga saker ;P Vi ses till veckan:)