fredag 3 april 2009

Nu kan jag lägga till actionskådis på CV:et

Fan vad kassa ni var på att gissa folket! I och för sig var det ju i princip omöjligt att lista ut vad jag skulle göra, annars hade jag aldrig vågat lova bort en hundring... Jag lever ju på studentlån, haha.

Kvällens aktivitet var en filminspelning. Och inte av vilken typ av film som helst, vi spelade in en actionrulle! Egentligen ska det bara bli en teaser, men är man ute och filmar i nästan tre timmar känns det som en hel långfilm...
Jag tror att jag sällan har frusit så mycket om händerna som i kväll, trots att det bara är -3 ute. Snön som har vräkt ner, blåsten och avsaknad av handskar gjorde sitt antar jag. I slutet kunde jag inte ens röra på fingrarna, så stelfrusen var jag! Fast egentligen var det ju inte speciellt synd om mig: det var värre för de som filmade som var tvungna att stå ute hela tiden medan jag satt och värmde mig i en bil emellanåt, som den divan jag är.

Det ska bli sjukt roligt att se resultatet av filmen, jag tror den kan bli jäkligt frän efter redigeringen. Biljakter, stunts, en slagsmålsscen och pang-pang är några av de ingredienser som actionsoppan innehåller. Väldigt coolt, med andra ord!
Nu ska filmstjärnan (ja, nu börjar jag sakta men säkert få hybris och tala om mig själv i tredje person med ett smickrande epitet) avsluta sin tekopp och sedan bädda ner sin kalla kropp i sängen.
Må väl och sov så gott!

Självklart spelade jag the bad guy, med pandasminkning

1 kommentar:

Norrskensöga sa...

Gah du ser riktigt hård ut