lördag 18 april 2009

Lyckselebor, beware!

Gossip Girl-fenomenet har nått de djupa skogarna, ända fram till Lycksele. Egentligen är det lite märkligt att jag använder "Gossip Girl-fenomenet" eftersom jag aldrig sett serien och därmed inte vett ett smack om vad jag talar om. Jag syftar i alla fall på skvallerbloggarna om lyckseleborna som poppat upp.
Men då dessa bloggar är helt värdelösa med dåliga uppdateringen och avsaknad av smaskiga detaljer satt jag och VD idag under lunchen och spånade på att starta en egen blogg av "de sprids vidare/ryktas i Lycksele"-karaktär. Fast istället för att orka hålla reda på vad folk sysslar med på fritiden tänker vi snickra ihop egna historier helt hämtade från våra sjuka hjärnan. Hur roligt skulle inte det vara, och hur arg skulle inte folk bli?
Idén uppkom förresten när vi såg ett väldigt roligt scenario under lunchen, som skulle vara sjukt roligt att smygfota och författa något skandalöst omkring - trots att händelsen i själva verket var väldigt oskyldig.

Om vi skulle förverkliga den här idén skulle vi förresten kunna starta ett rykte om varför en av världens suraste personer log emot mig idag. Jag stod på jobbet (det var kort om folk på Shell, och snäll som jag är ställde jag upp), in kom surisen, jag sa något till surisens sällskap och plötsligt ser jag hur surisen ler stort. Jag fick helt seriöst en smärre chock, då surisen måste ha födds med mungiporna nere vid knäna. Men vad vet jag, de kanske håller på räta upp sig eller så håller surisen på växa i kapp de väldigt nedåthängande mungiporna.

1 kommentar:

linnea sa...

Haha, det vore galet kul med påhitt!! Ser folks reaktioner framför mig... Hahahah!