måndag 27 april 2009

Idag börjar löparsäsongen

Trots att jag är praktik- och föreläsningsfri i veckan (LEDIG!) klev jag upp 7 imorse. Egentligen skulle jag fara på VK och prata om lite saker med min handledare, men så fick han fullt upp idag - och här sitter jag. Trött och förbannar mig själv för att jag egentligen hade kunnat sova några timmar till.

Men å andra sidan kan jag och VD fara ut och springa lite tidigare än tänkt. Japp, ni läste rätt. Jag ska frivilligt ge mig in i löparspåret idag! Faktiskt köpte jag nya träningskläder i lördags, främst för att ha på passen när jag kommer tillbaka till Piteå men också för att jag ska bli motiverad att börja springa.
Det var rätt roligt förresten när jag skulle prova ut träningskläderna. Jag stod inne i provhytten och gnölade över hur jäkla fet jag såg ut i allt och VD låg på en soffa utanför och gnölade över att jag gnölade. Till slut bestämde jag mig för ett par snortighta Craftbyxor och ett rosa Nikelinne - VD tyckte jag skulle ta de för att jag "såg minst tjock ut i dem". Så ser ni ett rosaklätt fetto krypandes fram idag, då kan ni vara säker på att det är undertecknad.

Inga kommentarer: