fredag 4 december 2009

En dag med Sandra

Jag har haft en väldigt trevlig dag tillsammans med Sandra! Förutom pepparkaksbaket som (ofrivilligt) resulterade i bland annat syfilisgrisar och strumakor har vi lunchat, middat (om det heter "lunchat" borde det väl heta "middat?"), sprungit på stan och gjort lite andra trevligheter. Det känns synd att jag bor rätt långt från många av mina fina vänner, men det är desto kuligare att träffa de när jag vi inte har synts på ett tag.
I morgon ska jag förresten hälsa på en annan fin vän som också heter Sandra. Mer om det sen.

Jag inledde förresten dagen med färg och klipp hos Cristel. Nu är den fula utväxten borta, det mesta nötta är väck och dessutom har jag skaffat lugg igen. Därmed är mitt hår redo för helgen!


För en gångs skull slapp jag vara långpannan, haha :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

middagat borde det bli

Sandra sa...

Den nya medlemmarna i de tre vännerna och jerry ;)

Anna sa...

Anonym: Jo, förvisso. Men jag skrev i talspråk :)

Maria sa...

Tack så mycke, det är verkligen supermysigt ;) Du måste komma och hälsa på nångång :) Hehe.. jo, jag förstår precis vad du menar.. hade samma dilemma förra året. Bodde också superlitet då och va inte där så mycke.. men lite pynt blev det ändå. Men iår slog jag på stort :) Förresten, gud så fin du är i håret :) Själv ska jag klippa och färga imorrn, men vet inte hur än ;P Kram på dig!