onsdag 30 december 2009

Juldagen - årets bästa partykväll

Juldagen i år var oförskämt rolig. Under dagen fick jag jobba några timmar - bara en sån sak gör ju hela dan. Hehe! Men det är ju inte det sämsta att jobba storhelger, åtminstone inte lönemässigt...

Direkt efter jobbet drog förfesten i gång hemma hos Johan. Det blev pizza/kebab/salladsätning till en början och därefter dryckeslekar och Rappakalja.
Senare blev det förstås hotellet och som sig bör på juldagen var det mycket folk och bra stämning. Jag vet inte om det beror på att folk är mätta och belåtna efter julafton, alla är så himla glada den 25 december. Dessutom är det alltid väldigt roligt att träffa människor jag inte sett på länge. Till exempel stötte jag på några som jag inte sett sen studenten. Kul jul!

Det finns mycket jag skulle kunna tillägga om fredagens festligheter men jag tror jag stoppar där. Förra inlägget blev ju monstruöst långt så jag försöker spara på tecknen nu.

Bilder när folk käkar brukar ju uppskattas...

Kääääk!

Jag behöll Shellkläderna på under middagen och funderade starkt på att även gå ut i dem. Tror dock inte att det hade varit så uppskattat av alla inblandade...

Ombytt och glad!

1 kommentar:

camilla sa...

Ajj då, det gick inte att skrapa bort? Får vara försiktig när jag tänder ljusen :)
Händer på nyår då?