lördag 19 januari 2008

Ser jag ut som en småbarnsmamma?

Det var verkligen underbart igår på SPA! Hade visserligen ingen behandling inbokad, vilket skulle kunna flytta upplevelsen några pinnhål upp, men jag var ändå nöjd. Jag och Simon satt i bubbelpoolen i över två timmar och bara myste och drack öl. Eller ja, det kom ju några fyllskallar och slog sig ner också men dom va också mysiga. Haha!

Men det fanns även annat roligt som hände på SPAet, förutom bastu, jaquzzi, pool och utejaquzzi. Den första skojiga saken inträffade redan i omklädningsrummet. Då kom en kvinna in med en 8 veckors bebis (ja, jag visste att bebisen var så gammal för att hon senare berättade det för mig. Men till saken:) i en bärkorg, eller vad som nu än heter. Medan hon gick på toan lämnade hon sin sötsak ute i omklädningsrummet, och i samma veva kom en kvinna in som jag tidigare haft som vikarie i matte. Och här kommer den roliga dialogen in: Tidigare vikarien: Är den din (syftar på bebisen)?
Jag: Haha, nej.
T v: Nähä...
J: Nej, jag hoppas då att det är några år kvar till en sån där.

Varav jag får en blick som uttrycker en blandning av förvåning och genering och ett mumlande "jaha" till svar innan hon skyndar sig vidare...
Turligt nog var jag invirad i ett badlakan vid det här tillfället, så jag tror och hoppas att hon inte tyckte att det såg ut som att jag nyss varit gravid.

Det andra roliga var att, förutom den här vikaren, 3 av mina gamla lärare var på plats. Det kvinnliga gardet av samhällsarbetslaget hade tydligen någon slags lärarfest, om vi säger så. Hur som helst så kommer min gamla lärare i svenska B in medan jag står och duschar. Vi börjar i alla fall snacka lite lätt, men inte förrän hon går ut igen inser jag humorn i situationen. Jag menar, det är inte alla som stått och pratat med sin lärare utan en tråd på kroppen :P

Och idag har vi varit i Umeå och hämtat mammas soffa på Boom. Det var en rätt händelserik dag faktiskt, men jag berättar mer om den sen. Nu ska jag äta godis och hoppas på att Fiorentina gör ett till mål, eftersom det innebär att jag får en passionerad kyss av Simon. Ciao.

1 kommentar:

Anonym sa...

Snälla, berätta inte ngt mer om Umeåresan - inte vissa delar! Håller med om att den var händelserik, mammsingen är duktig på att fixa lite spänning i alla fall - håll med om det! ;-)