torsdag 23 april 2009

'Cause I'm bluffin' with my muffin

Likt små bruna och gula svampar som växer i skogen ligger de femtiofyra (54!) muffinsen uppdukade på bordet. VD och Sandra posar glatt inför kameran före starten, de verkar ta tävlingen som något jäkla skämt.


Undertecknad är gravallvarlig. Jag går in i mig själv, försöker finna hungerkänslan. Fokus. Så går startskottet - på tre minuter ska vi få i oss så många muffins som möjligt. Min plan är till en början att stoppa in hela kakan i munnen, snabbt tugga och svälja för att därefter påbörja nästa. Men det går inte.
Citronmuffinsen jag just pulat in i käften växer och sätter ett lock för halsen. Skrattet börjar bubbla, tränger sig upp genom strupen och smulorna virvlar ut i det tysta vardagsrummet. Kväljningar uppstår. Ska jag spy innan jag ens svalt en?
Jag lyckas tygla mina kräkreflexer och till slut får jag ner det det svällande helvetet och tar nästa. Choklad, med någon vit fyllning. Innanmätet väller ut när jag tar en stor tugga, likt sädesvätska ur en ejakulerande penis. Chokladmuffinsen går fortare att få i sig än den i citron, jag påbörjar nästa...
Plötsligt ljuder slutsignalen och tävlingen är slut.

Sandra är inne på sin femte muffins, men har bara ätit hälften av den. Hennes slutresultat blir 4,5 muffins. Jag har lyckats trycka in hela min femte i käften och därför räknas den: jag har alltså ätit 5 stycken. Nu ska bara VD - som taktiskt nog har gömt sina muffinspapper - redovisa hur många hon stoppat i sig. VD fiskar upp sju jäkla papper från spyhinken där hon kastat dem (ingen har turligt nog behövt använda hinken till dess egentliga ändamål), men en kaka är bara halväten. Lika förbannat vinner hon med sina 6,5 muffins på 3 minuter. Jag och Sandra får erkänna oss besegrad av the muffinmaster.

Vi körde en till omgång, som Sandra avstod från på grund av illamående, men efter 1,5 minut gav VD upp och jag vann på W.O. Segerns sötma var tyvärr inte lika slående som muffinsens, då jag vunnit på att de andra bangat ut. Jag fick i alla fall i mig tre muffins under den andra tävlingen. Med andra ord hade jag glöden uppe!

Det här måste vi göra igen, jag vill ha en riktig revansch!

Vinnaren pustar ut efter segern

3 kommentarer:

Rebecka sa...

Vilka fina muffins ni gjort och vilken klockren tävling ;D VD ska ha ett stort grattis som vann!

Sandra sa...

HAHA!! Du har verkligen beskrivit varenda detalj, bra jobbat ;) Vi måste ju verkligen få en revansch :)

vd sa...

Haha min mage är ju väldans fin ;) Jag mådde dåligt ända tills idag, inte så bra att äta så många muffins :O nästa gång äre 18 st som gäller ;)