söndag 6 april 2008

Back to the 80's


Egentligen kan jag säga allt jag tänkt skriva nu i 4 ord: 80-talsfesten igår var svinkul! :D
Men för att göra det hela intressantare tänker jag såklart återge några detaljer... Festen drog igång kring 17.30-snåret, då Hanna anlände och sedan började förvandligen. Diverse färgglada kläder och smycken togs på, benvärmare adderades, knalligt smink påkletades och 80-talsdoftande frisyrer fixades. Och jag måste säga att vi verkligen blev urläckra. Hanna såg precis ut som Karin, mamman i Sune! Sen kom även VD, Robban och Evelina förbi så vi drog igång Singstar, vattenpipan och 80-talsmusik och hade en jäkligt rolig förfest. Sen bar det iväg på hottan (eller, om dom själv får säga det: "Seaside Club - Sveriges hippaste nattklubb". Fniss). Där var det 80- och 90-tals tema som gällde kvällen till ära (det var ju som därifrån vi fått idén) - men guess what! Förutom vi sex var det två personer till som var utklädda, så där stod vi nästan ensamma om att ha anammat the look from hell. Men vafan, det va nästan ännu skojigare att det nästan bara var vi som ansträngt oss, dessutom verkade folk i överlag jäkligt roade (eller kanske bara oroade) över våra looks; vi blev fotade med mobilkameror, fick kommentarer slängda efter oss etc. Så vi var nästan VIP's för en kväll, utan att vi hade lånat hottans berömda VIP-rum (sarkasmvarningslampan gick just igång...)! Dessutom vann jag förstapriset i utklädningstävlingen och Karin / Hanna blev tvåa. Inte för att det var så hårt konkurrens, men... Fast jag tycker att dom borde ha snott placeringen mellan jag och Karin / Hanna, hennes utstyrsel var ju klockren!

För att späda på min ton för dagen mot "Seaside Club" kan jag tala om att priset bestod av exklusiva champagneglas från Dollar - varav två redan är trasiga. Men jag får ta äran som the mean price. Haha.

Imorse vaknade man upp kvart i ett, en välförtjänt sovmorgon med tanke på att jag klev upp kvart i sju igår och kom mig i säng vid fyrasnåret i natt. Har ändå hunnit med att käka på Golden med mamma, farmor och Pelle och bakat fakesnickerskaka med VD :) Men nu väntar bädda återigen, är slut med sovmornarna på måndagar... It sucks!

God natt!

Inga kommentarer: