torsdag 24 april 2008

I Sthlm har man lite koll på zoologin

Kors i taket! säger jag bara. Jag har varit på gymmet i kväll, med systeryster. Jag har inte gymmat sedan jag var i Egypten. "Och det var inte så länge sen", har jag hela tiden tänkt - men det var ju faktiskt över en månad sen vi kom hem därifrån! Ja, huvvaligen det är dags att börja ta tag i träningen nu känner jag. Det gick i alla fall hyfsat i kväll, trots att man var tvungen att sänka vikterna lite. Jag och Lisa hann även stå och spänna oss framför spegeln på äkta bodybuildermanér men blev påkomna av a real beef. Men det visade sig i slutändan att vi var mest seriösa, för vi stannade kvar även efter tio, då lamporna t.o.m. släkts ner...

Innan gymmet promenerade jag också hem från farsgubben, eftersom jag var där och lämnade tillbaka bilen. Svängde förbi Hanna och gosade lite med rävungen som hon håller på att nappa upp. Så himla söt! Och liten. Jag trodde att lilla Riva skulle vara i kattstorlek, men hon var bara lite större än min handflata.

På tal om rävar kommer jag utsööökt att tänka på en (alldeles sann) historia som VD berättade för mig om stockholmarna som kliver av på Umeå flygplats och får syn på ekorrar. Varav en i sällskapet utbrister "jag visste inte att rävungar kunde klättra i träd!".


Finns det inte ekorrar i Fjollträsk eller..?

Jag tog ingen bild på Riva, men
ungefär
såhär såg hon ut - fast mindre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du menar att 08-or är blåsta? Du skojjar va?

Har du läst din egen blogg nått nyligt? Jag menar kom igen, är du helst säker på att allt under det där konstgjorda håret är du inte en äkta blondin må tänka?

Maken till ytliga och blåsta inlägg får man leta efter.

Journalistdrömmar...javisst..."Se och Hör" nästa. Du har mycket att lära lilla "kicka".