fredag 8 maj 2009

Late morning, no shoes

Det blir inga skor, inte idag i alla fall. Jag hade först tänkt skylla på att de snackade konsumtionshets i Hallå P3 imorse och att jag blev påverkad av det, men den verkliga anledningen var att jag vaknade väldigt sent och inte kommer hinna ner på stan innan jag åker till Lycksele.

Gårkvällen var väldigt trevlig! Bion, State of Play, vad hur grym som helst. Bäst av allt var dock i inledningsscenen när Emma blev så skvätträdd att hon hoppade en meter och hennes popcorn flög all världens väg. Jag fick ungefär halva skålen i knäet, vilket var väldigt uppskattat!
Efteråt drog vi på Kalles för att diskutera filmen, fast i ärlighetens namn blev det mer snack om annat. När klockan började närma sig stängningsdags drog jag och några tappra krigare till Emma för att "festa vidare" (och vilket party sen! Jag drack en hel öl och en shot hos henne). Vid tvåsnåret kom jag hem, efter ha spenderat nattens begynnande timmar för att diskutera bland annat lajv och vilken nationalitet vi helst skulle vilja ligga med. Inte kattskit med andra ord, men det har ju avspeglat sig på vilken tid jag vaknade idag (och att jag inte hinner köpa skorna)...

Inga kommentarer: