tisdag 12 maj 2009

Sko(lk)

Följande sms ramlade in i min mobil igår:

Angelica 11-maj-2009 11:22
Hej. Vars är du? Vi började ju kvart i elva :P

Vart jag var? Ganska exakt mitt emellan hemmet och stan, bärande på en Scorettpåse i ena handen och måttligt stressad över att jag hade en lektion som började om sisådär 25 minuter - trodde jag. Men tydligen hade vår lärare skickat ut ett mail i fredags (som jag hade missat) där hon skrev att hon flyttat lektionen till en timme tidigare, så medan jag lallade runt på stan satt de andra och lyssnade på VFL-redovisningar i skolan.
Turligt nog var det ingen större fara att jag missat förmiddan, men ändå. Jag hatar att skolka - frivilligt som ofrivilligt.

Den positiva aspekten i det hela var ju i alla fall att Skorna blev mina igår. Jag vet, jag har egentligen inte råd men jag kunde liksom inte värja mig. Ibland uppstår fixidéer i min skalle som säger att jag måste ha saker, och sådana är svåra att bli av med. Jag har ju försökt motstå frestelsen sedan i torsdags, men när jag i helgen började drömma om Skorna även i sovande tillstånd insåg jag att det var kört. Ner med garden och upp med den alltför tunna plånkan.
Jag förutspår i alla fall att vår relation kommer att bli något vinglig, men att vi kommer ha många roliga stunder tillsammans. You and me forever, Skorna. Amen.

1 kommentar:

mami sa...

Åhhh du kunde förstås inte släppa dom, din hopplösing :-) Gå försiktigt i dom - eller ännu hellre helst inte alls. Du kan ju nöja dej med att "bara" TITTA på dom. Riktigt SNYGGA!!