söndag 31 maj 2009

Say hello to Drägg-Anna!

Gårdagens fest var helt kass. Jag hade sällskap i världsklass, stämningen var på topp och jag var rejält taggad - men det hjälpte inte när jag dricker som en törstig fjortis som hittat päronens spritgömma. Med andra ord var det mitt eget fel, och jag får helt enkelt skylla mig själv.
Mamma blev orolig för mig idag när jag berättade om gårdagen och sa nåt i stil med "Anna, nu börjar det gå utför..." Men för att lugna er alla kan jag säga att jag inte är på väg mot parkbänkens fördärv, jag är bara en student som testar gränserna. Och efter gårdagen är jag jäkligt medveten om var den där hårfina linjen mellan kalas och plakat går.

Fast när jag tänker efter är det kanske lite överdrivet att säga att gårdagen var kass. Jag var kass, men annars var det en bra kväll!

Angelica (hon i svart på bilden) åkte från Luleå och joinade festen igår - hoppas att du gör det fler gånger!

Den här bilden ger mig värsta skolfotovibbarna, förutom att halva klassen saknas (fast när jag tänker efter var frånvarolistan på klassfotona i gymnasiet jäkligt långa...)!

Isa var mer taggad på att vara med på bild än Fredrik.

Sandra, Emma och Angelica sopade banan i kubbmatchen

Jag var som vanligt något tilltufsad i slutet av kvällen. Den som sa att man blir snygg av sprit måste ha varit full när han/hon sa det...

Festen avrundades med välbehövligt Max-käk.

Fredrik är Angies pojkvän och privatchaffis i samma person.

1 kommentar:

mami sa...

Vad skönt att du inte tänker ockupera parkbänkarna framöver;-)Jag VET att jag inte behöver "oroa" mej men du vet ju hur mammor kan vara... kram