söndag 10 maj 2009

Måshat

Snacka om att jag hade en helvetesmorgon imorse! Det började med att jag vaknade 08.15 - en kvart innan jag skulle vara på jobbet. Det var ju i alla fall positivt att jag inte hann reflektera över hur trött jag var när jag var tvungen att våldstressa till jobbet...
Väl på Shell (bara fem minuter för sen!) möttes jag av en soptipp utanför bakdörren. Måsjävlarna hade tydligen haft fest i natt och dragit ut en massa skrot från conteinern. Hade jag kommit på en fågel när jag kom till jobbet hade jag nog vridit nacken av den!
Slutligen lyckades jag med bravaden att sätta igång larmet. Jag vet inte om det var för att jag var nyvaken eller för att jag var arg på fåglarna, men av någon anledning glömde jag att larma av när jag gick in. Turligt nog hann jag ringa SOS alarmering innan de hade hunnit skicka ut en polisbil, annars hade det blivit ännu jobbigare...

Så sammanfattningsvis kan man säga att jag var något irriterad på fåglarna imorse. Och på mig själv såklart, men det är alltid skönt att hitta syndabockar.
Om några timmar sitter jag i alla fall på bussen på väg till Piteå igen - det ska bli så skööönt. Inga fåglar som skräpar ner och inget larm som ringer i öronen, hoppas jag åtminstone.

Inga kommentarer: