måndag 19 maj 2008

Förbannade tjyvjävlar!!!

Bra start på dagen/veckan, verkligen! När jag skulle fara till el cole imorse stod inte min cykeln utanför porten, där min kära fader lämnat den typ 45 minuter innan. Då är det alltså någon fräck jävel som tagit min raritet, som vi hittade i en lada vid vår stuga i Kluk i somras...

Jag säger bara det; ser jag någon på min cykel imorrn kommer jag att ställa mig på gasen och köra över den jäveln! Så ett tips, du som "hittade" den imorse: LÄMNA TILLBAKA CYKELN NU!

Desto roligare är i alla fall att jag har träffat lilla Hugo nu. Sandra och Björn var ute i stugan i kväll, så vi for ut en sväng för att beundra lillen. Söt är han så det räcker och blir över, och vilken röstkapacitet han även påvisade när jag skulle hålla i han! Det blir en vrålapa av han med ska ni se, precis som "mostern" hans.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst blir man ordentligen ARG!? & ledsen förstås. Jag hittade för några veckor sedan min stulna cykel ståendes på stan.. Senare på kvällen var den på något konstigt vis hemma hos mig igen ;)

Anna sa...

Ja, jag förstår inte varför folk inte kan hålla sina tjuvaktiga fingrar i styr!! Men skönt för dig att du hittade din hoj i alla fall, hoppas jag även hittar min...