söndag 18 maj 2008

Reslutatet av gårdagen

Jag mår förvånadsvärt bra idag, faktiskt. Lite sviter från gårdagen kanske, men jag ligger i alla fall inte helt utslagen!

Och jag kan bara konstatera att jag hade en mycket bra lördag. Vi var som sagt i Ö-vik under dan, eftersom att brorsan skulle hämta sin nya mc. Och vi kvinnor i familjen var såklart inte sen att följa med, eftersom att det finns några kläd- och skoraffärer även i Ö-vik... Hur som helst var jag tvungen att offra en timme på stan och följa med Linus och hämta hojen. Fast i ärlighetens namn berodde det mestadels inte på att jag var nyfiken på den. Istället var det rykten om att de som han köpte motorcykeln av även hade en grand danois som lockade. För er som missat den detaljen är jag en sucker för just grandisar och jag kunde inte missa tillfället att få klappa lite på en! Och hon var verkligen fin kan jag lova, 79 cm i mankhöjd - vilket även är stort för en tik. När hon sedan stod och nosade ivrigt i bagaget på vår bil (antagligen för att det luktade Zorro där) önskade jag bara att hon skulle hoppa in så att vi kunde kidnappa henne... Det hade varit riktigt nice!

Ja, och sen blev det såklart någon shoppingkasse som följde med hem också. Ett par skor, en klänning och lite småtjaffs blev resultatet av gårdagens shopping.

Sen bar det iväg hem, och direkt man landade innanför dörren började jag ladda inför utgången. Var en lugn men trevlig förfest, jag och Hanna laddade ner gamla partyfavoriter - blev en konstig men rolig playlist. Vi blandade även sjukt goda drinkar, sånna blir det definitivt fler gånger. Hottan var väl sådär sen, jag hade jättetrevligt men kände samtidigt att jag är hyfsat less på det där stället. Ändå lär det bli fler kvällar där den närmaste månaden...

Nu ska jag vara lite seriös, d.v.s. göra färdigt internationell ekonomi-arbetet. Bilder från gårdagen läggs upp senare.

Inga kommentarer: