lördag 28 mars 2009

The beautiful people

Jag har märkt att det alltid blir såhär när jag kommer till Lycksele: bloggandet minskar drastiskt (oj, vad jag har tjatat om hur kass jag är på att blogga de senaste veckorna, måste genast sluta med det!). Men det blir alltid så intensivt när jag kommer hit, så mycket människor att träffa och så mycket saker att göra. Att jag numera bor hemma med världens segaste internet gör mig inte mer motiverad att blogga heller precis...

Den mesta tiden sen jag kom igår har spenderats med Tina och VD. Sandra den stackaren ligger hemma i magsjuka, så hon skyr jag som pesten vid den här vistelsen. Hoppas du kryar på dig i alla fall vännen!

Igår (läs: torsdagkväll) såg jag, Tina och VD filmen Vicky Christina Barcelona, och den var heeelt underbar. Vilket berodde på skådisarna i filmen (Javier Bardem är ju världens hetaste!) och på miljön: vare sig de filmade i Parc Güell, vid Casa Milá eller att man skymtade La Sagrada Familia i bakgrunden utbrast jag där har jag varit. Och fan vad jag läntar tillbaka till Barca, jag ska dit igen snart, stanna längre än senast och hooka upp med Arthúr och hans konstpolare.

Under tordagskvällen var jag även inne på nya Ica som öppnade i onsdags, men jag blev väl sådär imponerad bara. Roligt med något nytt i alla fall, och visst var det fräscht alltid. Fick med mig senaste numret av Café därifrån också. Jag skiter i att det står Den moderna mannens bästa vän på framsidan, en tidning fylld av hänförande bilder på fröken Gynning måste jag bara ha! Snacka om att sälja en tidning på bara omslaget...

Nu ska jag gå och lägga mig och vila upp mig inför morgondagen, då ska jag ut och fota hade jag tänkt. Fredrik på jobbet har lånat mig sin D40 för att jag ska få testa och se om det är något.

En bra film

Inga kommentarer: