lördag 21 mars 2009

Det är hårt med födelsedagsfester...

Anledningen till dagens illamående var min 20-årsfest igår. Några söta tjejer hade ordnat ett litet kalas till min ära, men själv hade jag ingen aning om vad vi skulle göra. Kvällen började med att jag blev attackerad av fyra tjejer utrustade med kroppsfärgspennor som klottrade ner mitt ansikte. Så där var kvällens omsorgsfullt lagdapartysminkning fördärvad... Eller förfinad, hur man nu vill se det.
Efter lite ciderhinkning nere hos Emma fick jag på mig en ögonbindel och så bar det iväg ut. Turligt nog hade jag stöd av Sandra på vår lilla promenad (Emmas stöttning var inte att tala om...). Slutdestinationen för vår lilla tripp var i alla fall en thairestaurang där vi (speciellt undertecknad) åt som grisar. Jag tror att vi väckte ganska stor uppmärksamhet bland personalen, då jag ramlade in helt krigsmålad och i ögonbindel och när vi senare satt och sjöng barnförbjudna låtar och drog snuskskämt helt ogenerat och väldigt högljuddt... Haha!

Egentligen var tanken att vi skulle ut senare på kvällen, men väl hemma hos Emma igen somnade hon, en annan tjej blev dålig i magen och jag blev itvingad rena vodkashorts och ni kan ju räkna ut åt vilket håll det barkade. Och varför jag haft betongkeps i ghettoformat idag.

Ikväll har jag återigen varit nere hos Emma, vi hade först snackat om att ta igen gårdagens uteblivna utgång men med tanke på hur bra jag mått idag var det inte aktuellt. Istället var vi ett gäng som såg Robinson och Jag vet vad du gjorde förra lördagen. Ett kort utlåtande om programmet: nostalgi respektive sjukt.
Nu har jag tänkt gå och sussa, det var sjukt länge sen jag gick och la mig före halv tolv - speciellt på en lördag.

Såhär stilig var jag på vår lilla fyllestyrning

Trots att de inte snålade med maten på Thai Garden högg jag in på Nicoles och Sandras överblivna kycklingbitar när de var mätta. Jag lämnade dock större delen av riset; sånt har jag ju hemma.

När vi kom tillbaka tog jag mig friheten att tvätta bort kladdet i fejan

En söt Nicole och en nyvaken Emma (usch, jag skymtar den där jävla Explorerflaskan på bilden...)

Julia var inte den som spottade i glaset - hon slickade det rent!

- Tack förresten till ni som ordnade festen för mig igår! Det var skitroligt, trots att ni söp mig under bordet...

Inga kommentarer: