tisdag 10 mars 2009

20 år måste ju bara firas

Så till festen i lördags, den var riktigt spektakulär... Hehe! Det var åtminstone inget partaj där folk spottade i glaset, vilket fick lite mindre trevliga kaskader som följd och när jag, Tina och VD kom från hotellet hade majoriteten av de som varit kvar antingen vaknat upp från en powernap eller så låg de och sov. Vilka partypeople va!
Men det var som sagt riktigt trevligt med hög ljudnivå, plockmat, Singstar och Old McDonald-dansen (ni ska få se sen, jag lovar!).
Dessutom stod huset kvar i söndags, ingenting gick sönder och vid halv fem-tiden fick jag prima städhjälp från några av brudarna. Ganska så skönt att betongkepan slapp konkurrens från städning när jag klev upp i söndags.
Jag tror jag lämnar det så, och låter bilderna få tala för sig själva. De som jag förbjudits lägga upp stannar däremot i min lilla bildmapp på datorn...

Triss i blondiner! Jag försökte kompensera min avsaknad av lugg med utåtstående öron.

En modern klassiker: vindruvor under läppen-posen! Jag stoppade in sex stycken och VD fyra, och vips så såg vi ut som Linda Rosings okända systrar!

Virrelivickanvd ser ju bara lätt plågad ut på den här bilden...

Coolingarna vid plockmaten (som mest ser ut att bestå av flytande föda?)

Tina säger hej till publiken!

Hon till höger ser ut att ha tuffa påtryckningar i ändtarmen

Close up på de festens nyktraste män

"Alltså, titta Malin på den här bilden!" fnissade jag i lördags. Tills jag insåg att Malin sitter i bakgrunden och att det är Tina som grimaserar i förgrunden. Det var lite småroligt.

Såhär mycket hålligång var det på sina håll när vi kom hem från krogen. Och jag kunde inte vara så taskig att lägga ut den här bilden ocensurerad.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder på mig.. not!
Fast festen var väl på lördan ;)

Anonym sa...

Fast Tack för att du inte la ut dom förbjudna bilderna ;)

derka sa...

"festens nyktraste män" jo jäsiken ;D

Anonym sa...

guuud jag kände knappt igen tina! vad snygg hon var i den där frissan

Anonym sa...

guuud jag kände knappt igen tina! vad snygg hon var i den där frissan