måndag 9 mars 2009

Då har man gjort sin snowboardcomeback

Man lever ett hektiskt liv som 20-åring ska ni veta! Jag har åtminstone gjort de sedan jag fyllde år, och därav har bloggen kommit lite i skymundan. Men nu är jag back on track, och tänkte fira det med att ta igen det jag missat att skriva om.

I fredags drog jag, Sandra, VD och Tina till Bocksliden för att åka slalom/snowboard en hel dag. Jag fick ett par nya Carvingskidor för sisådär två jular sen, och jag tror att jag bara har åkt på de två ynka gånger. Jag skäms nästan för att säga det, men mest av allt hoppas jag att det blir många fler, sköna turer på dem.

Dagen började dock katastrofalt när mina skidor var felinställda och en envisades med att lösa ut hela tiden. Det var ju sådär roligt när man stod mitt i en backe och försökte ta sig ner... Turligt nog slutade det bra; jag lyckades åka (läs: kullra mig) ner för backen på en skida och sen fick en snäll liftgubbe hjälpa mig att ställa in den rätt. Jag och mina tekniska vänner gick bet på att ställa in det själva.

Annars var dagen bra! Jag fick lite ont i vaderna av mina nya pjäxor efter att vi hade fikat, men det löste sig genom att jag lånade den skadade VD's bräda och körde några åk på den. Med tanke på att jag inte har stått på en snowboard på nästan fem år och att jag är lite åkrädd sen jag bröt armen just ståendes på en bräda gick det hyfsat. Rumpan och knäna fick sig några smällar, men jag blev ändå sjukt sugen på att införskaffa en egen bräda och varva mellan det och skidor. Vi får väl se vad det blir med den saken!

Sandra på toppen av kullen (Bocksliden har väldigt korta backar, för er som inte vet det).

VD och jag in tha lift

Snyggare såhär blir det inte (och snyggare än såhär behöver man inte vara när man ska åka slalom/bräda)!

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha se snygga vi va ;)

Anonym sa...

Jag ska lära honom att säga "sandras anna" istället =)
ja det vore toppen om du hälsade på, verkligen. vi är ju bara hemma så försök hitta en lucka så är du välkommen :)