torsdag 12 mars 2009

Missa inte vår sändning imorrn!

I morgon klockan 15.00 gör jag min debut som programledare i ett direktsänt tv-program. Och självklart kan ni se på programmet på webben genom att gå in på www.medieplattformen.se och klicka på "Kanalen TV" och sedan trycker ni er vidare till "Titta på Kanalen" (eller ännu enklare, klicka här).

Det är alltså ett nyhetsprogram, och som sagt börjar det 15.00 och räcker i tio minuter. Jag lovar att ni inte vill missa det!
(Tyvärr går det ju inte att se vad alla i "teamet" pysslar med, det vore nästan roligt att göra en bakom kulisserna-sändning också).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till "linslusen"!! :-)

derka sa...

Jag var ju redo, 14:50 för att titta, öppna fönstret och försökte. Men tro du på FAN INTE ATT SIDAN FUNKAR FÖR MIG :(((( Men tusen tack för kortet anna! kommer pryda mitt annars så tomma kylskåp :)

Anonym sa...

haha, yeah vi ses !
hur är håret nudå? trassligt ? hihi

kan berätta att jag ska beställa hem en blekning utan ammoniak som dessutom bleket 8 steg istället för sju, och som inte nöter lika mkt på håret eftersom ammoniaken tagits bort. så din utväxt kanske inte behöver bli lika nött, haha ;P

Anonym sa...

haha ja men det får man ju räkna med om man ska gå från färgat till vitt haha ;P japp vi ska testa det sen och se skillnaden ;D

det är ju tur att du har ganska kort hår i alla fall så då klipps det jo bort en hel del slitet eftersom ;P

Anonym sa...

Går det inte se i efterhand? Jag hade ju ingen möjlighet att kolla!