torsdag 26 februari 2009

Bästa codan hittills

Jag är tillbaka i gamla, goá Lycksele. Så fort jag klev av bussen bar det iväg till MB, där jag såg esteternas coda Dr Jekyll & Mr Hyde. Om jag skulle överdriva kunde jag säga att den hade allt. Men om jag ska hålla mig till sanningen hade den mycket: spänning, musik, romantik och en skvätt humor. När ridån gick igen hade jag en liten tår i ögonvrån, jag var helt tagen! Min kära före detta klasskompis och numera arbetskamrat Fredrik var strålande i rollen som Mr Hyde, jag var grymt imponerad av honom - och resten av ensambeln, för den delen.

Dessutom har jag hunnit med att fika med pappa och Monika och jag har även lagt sista handen på Hannas födelsedagspresent. Jag hoppas att den kommer att glädja henne!

Imorgon väntar en hektisk dag. Jag ska bland annat färga håret, köpa lite tjaffs och redan vid fyrasnåret drar festen igång! Jag ska också vara hundvakt åt Zorro, vilket inte bidrar till att göra dagen mindre späckad... Men jag är bara glad att jag får umgås med min lillebror - kanske kan han stilla min hundabstinens som jag lidit av under veckan, åtminstone för en stund?

Är han inte söt, så säg?

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh! Saknar verkligen att se alla otroliga estetshower. blir ju inte mycket sånt här.