söndag 15 februari 2009

Hemlängtanångest och fildeningsdebattogillande

Musik... Finns det något ljuvligare beroende i denna värld? Jag tror fan inte det! Just nu sitter jag och lägger in lite låtar på mobilen, så att jag ska kunna härda den långa bussresan hem imorrn. I vanliga fall brukar jag oftast lyssna på P3 - ibland älskar jag public service - men eftersom de ska snacka fildelning i sex timmar under morgondan (och självklar ligger min bussresa just under den tablån...) måste jag ha något annat att lyssna på. Jag är så spyless på allt vad legal och illegal fildening, IPRED och The pirat bay heter! Och ändå har inte diskussionen nått sin peak än...
Visst, det är viktigt med upphovsrättslagen, men kom igen - sex timmars debattering om ämnet känns lite väl.

Föresten känner jag inte alls för att åka hem imorgon. Jag har inte hunnit med något annat än att jobba känns det som, fastän jag faktiskt har avverkat en trevlig lunch med VD och Sandra igår och en rolig middag på Forsdala ikväll.
Men jag hade gärna velat hitta på något mysigt med Simon eftersom det var jättelänge sedan vi gjorde något speciellt tillsammans. Och så hade det varit underbart att få umgås längre med Hanna ikväll. Om två veckor flyttar hon ut ur lägenheten här i Lycksele och tar sitt pick och pack hem till Sundsvall igen. Visserligen kommer hon tillbaka en sväng i maj och avverkar sin sista månad i skolbänken, men ändå. Nu känns det så äckligt påtagligt att hon snart flyttar söderut och det kommer bli ännu längre mellan gångerna vi träffas.

ÅÅÅÅH! (paus för ångestutlopp)
Just nu känns det som att allt skulle vara så enkelt ifall jag fortfarande bodde kvar i Lycksele nära mina kära här hemma, och inte behövde sätta mig på en buss mot Piteå imorrn klockan nio.

Den här bilden hänger på mitt kylskåp och gör mig glad varje gång jag passerar den. Precis som alla ni vänner skänker mig lycka i livet varje gång jag träffar eller får höra av er!

Inga kommentarer: