fredag 20 februari 2009

He gick vägen!

Klockan två. Ungefär då stupade jag över "Filma bättre boken" i natt, och jag fick kliva upp fem timmar senare för att hinna läsa det sista. Sen var det dags för den där jävla tentan. Jag satt och småskrattade för mig själv tentan igenom, för att jag kände mig så jävla blåst - har jag verkligen läst det här? Typ. Dessutom var det 15 jäkla frågor att besvara, nästan som två tentor. Så när jag gick därifrån efter 3,5 timmes skrivande var det som vanligt med tankarna det gick åt helvete och omtenta nästa i huvudet.

Men vet ni vad? Nu är jag rätt säker på att det gick bra! På eftermiddagen hade vi nämligen lektion, och då gick vi igenom tentan. Då kändes det som att det gick skitbra, jag hade i princip svarat det man skulle. Därför håller jag tummarna att det blir ett godkänt betyg även denna gång.

Ikväll väntar mer skolarbete. Fackartiklar som ska kommenteras, en dikt ska skrivas och en tv-analys. Att sedan alla tjatar om Anna, visst blire fest ikväll? ger jag blanka fan i. Med risk för att låta tråkig, men just nu känner jag mer för att meditera än att häva öl.
Så då vet ni vart ni hittar mig ikväll - framför datorn! Trevlig helg på er, föresten.

Inga kommentarer: