onsdag 4 februari 2009

Stepbräda och videokamera

Som ni kanske märkte lyste blogginläggen med sin frånvaro här igår, och jag funderar på om mina betraktelser håller på bli utkonkurrerade av träningen. Ni vet, nu ska fet bli fit! Jag tror närmare bestämt att jag, Sandra och VD har en liten outtalad tävling inför Greklandsresan, alla har helt plötsligt börjat träna och alla vill vara mest vältränad på stranden i sommar. Men ni kan vara lugna, det här rör sig inte precis om någon smalhets á la kvinnorna på TV4. Jag äter lika crapigt som förr, men med skillnaden att jag försöker skaka ner kilona med hjälp av träningspass.
Igår blev det aerobic och core igen, men i kväll blir det nog vila. Träningsvärken i axlarna börjar nämligen ge sig till känna...

Igår hade vi en heldag i TV-journalistikkursen med en gästföreläsare från TV4 som gav oss tips och trix på hur man filmar bra. Det gillar jag med med vår skola, att de flesta av våra lärare och gästföreläsare har jobbat eller jobbar inom mediesvängen. Så istället för att de lär ut saker de själva lärt sig i en skolbänk kan de berätta om egna erfarenheter från det riktiga arbetslivet. Eller livets hårda skola, om man så vill.
Jag känner i alla fall att jag börjar bli lite mer vän med kameran och kursen i helhet eftersom att det gick mycket bättre igår än på förra lektionen.

På dagens schema står ett studiebesök på 24 Norrbotten. Det blir alltså till att fara en sväng till Luleå, med avresa 12.45. Senare i kväll ska jag nog umgås med lite folk, och jag håller tummarna för att det blir en spelkväll.
Vi hörs senare!

1 kommentar:

derka sa...

jag är något sugen! och lagomt psykad på jobbet! de enda som säger är "KÖP KÖP KÖP" eller "HANDLA HANDLA HANDLA" "SLUTA TVEKA KÖP!" :p