tisdag 30 december 2008

This was my 2008

Januari
Årets första månad kantades av diverse fester i samband med arbetshelger. Jag fick även en aha-upplevelse när vi hade högskoledag på Tannbergsskolan. Under den dagen gick jag från att vara tveksam till om jag ens skulle plugga vidare direkt efter gymnasiet, till en stark övertygelse om att jag skulle söka till Journalistik i nya medier vid LTU i Piteå.

Det var såhär jag såg ut när jag skålade in år 2008



Februari
Jag gjorde en kritiserad insats som konfencier på frisör-treornas hårshow, tillsammans med Tina headbangade jag nacken ur led på House of metal, älsklingen bokade våra biljetter till Egypten och jag gjorde en efterlängtad praktikcomeback på Zacrisons Information.



Mars
Jag och Simon drog till Hurghada i Egypten där vi emellan drinkarna, salta bad och pyramiderna hann fira både min 19-årsdag och vår 1-årsdag tillsammans. När vi kom hem såg vi ut som vi anlänt från pepparkakeland i jämförelse med alla snögubbar här hemma. Jag blev dock snabbt nedtagen på jorden efter hemkomsten, när jag var tvungen att jobba hela jävla påsklovet... till allt annat än min stora glädje, som ni kanske förstår.
Jag hann i alla fall med några skoterturer emellan arbetspassen.



April
Jag spenderade en hel lördag på att göra högskoleprovet och fick poängen 1.0 - vilket jag var hyfsat nöjd med eftersom att det var första gången. Samma lördag svidade vi om till 80-talsstassen och Hanna såg exakt ut som Sunes mamma Karin. När vi kom på hotellet var vi dock i princip ensamma att vara klädda i kläderna som Gud glömde...
Jag gick även på en Cambridgediet i hela en vecka - det var så länge jag orkade härda.

Jag har för övrigt lagt ner feströkeriet; jag hatar ju egentligen cigarettluft så jag förstår inte varför jag envisats med att inta det där jävulskapet varje gång jag druckit alkohol...

Maj
En märklig incident innefattande en nyckel, grannens balkong och en märklig lapp uppstod. Annars kantades maj av soliga eftermiddagar på balkongen, pengaförbränning, bilhaverier och nedräkning inför den stundande studenten. Årets enda förändring av min hårfärg skedde även i maj, när jag hade en knallröd slinga framme i luggen i typ två veckor.



Juni
Årets nästmest omvälvande och kanske mest händelserika månad. Jag gick på balen på slottet (well, hotellet då...) i stekande solsken, tog studenten i nästintill minusgrader och drog ner till Örebro på Emax. Det sistnämnda infattade bland annat en batmobil, näckande trollkarlar och en äkta stockholmsbrat till rumskompis.

Det var alltså första delen av mitt 2008. Andra halvåret kommer i ett senare inlägg :)

Inga kommentarer: