måndag 8 december 2008

Latjävel

Efter en liten sovmorgon lyckades jag uppbåda kraft att ta mig till skolan lagom till elva, hade möte med radiogruppen och sedan försökte jag mig på att redigera mitt radioinslag - det gick åt helvete.
Nåväl, efter det att jag kom hem har jag verkligen inte orkar med nåt. Jag har stirrat på tvn, stirrat på datorn och det sistnämnda utan att ens orka göra något slags skolarbete, författa ett blogginlägg eller något annat som inte innebar ensidigt stirrande.
Jag orkade inte ens plocka undan efter middagen förrän typ tre timmar efter jag ätit den - och då var jag för lat för att ens diska upp all disk. Jag antar att jag dock får vara stolt över att jag orkade laga middag i alla fall.

Så då förstår ni vilken nivå jag ligger på idag. Det måste ha varit helgen med VD och Sandra som kört slut på mig, för visserligen brukar måndagar sällan vara min dag men det här är bara för mycket. Jag ska åtminstone uppbåda lite kraft till att lägga upp några bilder från helgen, hurtigt värre av mig va?

Härmed är det bevisat att jag är stor i käften, eftersom att jag fick in fem vindruvor i munnen samtidigt (dock håller två på att åka ut på bilden eftersom att jag började garva). VD blev god tvåa med sina tre druvor, eller vad hon nu hade...

Kollektiv tandborstning

Sandras bil luktar persika (på väg till Luleå)

Barnen i baksätet!

Vi poppade Lady Gaga under bilfärden ;)

Hahaha, det här är verkligen helgens bästa bild! VD är så snygg där i bakgrunden (du är också skitsnygg Sandra, men tyvärr slår nog VD dig på den här bilden... hehe!)

En bild tagen när vi var på väg till stan igår. Första gången som VD och Sandra fick se Piteå i dagsljus i helgen, och kallt var det!

Slutligen: en bild på VD's navelpiercing. Tjusigt värre :)

Inga kommentarer: