söndag 14 december 2008

Tvådagars

Tio dagar kvar till julafton, och jag har blivit +2 julklappar rikare/fattigare (beroende på hur man ser det). Jag hade tänkt köpa några fler, men jag är så jävla spak idag att jag var tvungen att ge upp shoppandet. Jag ville inte precis yra runt på stan som en annan zombie...

Anledningen till varför jag är lite sliten idag är väl inte så svår att lista ut kanske - det är ju trots allt helg. Det har varit fest både fredag och lördag, och både kvällarna var väldigt lyckade.
I fredags var vi några tjejer som såg Idolfinalen hos mig medan vi pimplade alkoholhaltiga drycker, och därefter drog vi till Kåren. När vi kom dit var det ett storband med en hel blåsinstrumentsektion som lirade, och därför blev det lite styrdans. Jag och André hade verkligen noll koll där på dansgolvet och konstruerade en egen dans som vi garvade åt för oss själva. Sedan snackade jag med en radioelev som tyckte att vi var så himla duktiga på att dansa och undrade vart vi lärt oss det... Haha, det var skoj att höra!
Kvällen avslutades med en skitmysig efterfest bestående av te, vegopizza, pepparkakor, tända ljus och diskussioner om högt och lågt - allt från väggdunk och män i trosor till politik och framtidsdrömmar.
Halv fem ramlade jag in genom min dörr; jag kan meddela att det var skönt att efterfesten utspelade sig hos grannen tre trappor ner så att det inte blev någon lång promenad hem i snöyran.

Igår var det fest hos mig, och tanken var att vi skulle gå ut på Kalles. När vi väl pallrade oss ut var det dock roligare att kasta snöbollar på varandra och klättra i snödrivor så vi sket i Kalles. Istället käkade vi fyllekäk på Max innan vi gick tillbaka till mig och somnade framför American Psycho. Woho, partypeople!

Sandra och jag (i avskaft läppstift) i fredags

Gårdagens gäng - Emma syns dock väldigt lite på bilden :P

Fler bilder dyker upp senare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag på bild....vilken vacker syn (NOT!!!). Men en jäkligt rolig kväll!