söndag 7 december 2008

Skor som flyger och ragg med rullatorer

Sandra och VD has left the building; de borde faktiskt vara framme i Lycksele vilken minut som helst nu. Efter den här superhelgen känns det såklart rätt trist att de lämnat mig, men det kommer fler gånger - förhoppningsvis väldigt snart.

Igår var det utgång som sagt; det blev min (och VDs och Sandras såklart) första gång på Pentryt, eftersom att de andra flickorna inte kommer in på Kalles där det är 20-årsgräns utan mecenatkort.
När vi kom det var det väl max 15 pers i lokalen, jäkligt dött med andra ord. Men desto mer yta för oss på dansgolvet, haha. Vi dansade riktigt galet och mycket hela kvällen. Höjdpunkten infann sig när jag skulle gjorde typ en cheerleaderspark (eh?) mitt i en låt och skon flög av. Vi kutade runt på dansgolvet (som vid den tidpunkten blivit rätt folkfyllt faktiskt) och letade efter min sko, kikade under en närstående soffa och under spiraltrappen som fanns där. Men ingen sko! Tillslut sprang VD upp till övervåningen för att se om den flugit upp dit - och mycket riktigt kom en vakt gående med min sko i handen som han sett komma i en båge från nedervåningen...
Haha, så fult! Turligt nog var han inte ett dugg arg (vissa vakter har ju en tendens och reta upp sig på minsta lilla) utan såg det komiska med den flygande sko.

Jag konstaterade även igår att jag går hem hos det äldre klientelet. Först blev jag synad från topp till tå av en äldre herre med rullator inne på en galleria i Luleå som - när han hade spanat in mig riktigt - utbrast "det där var tjusigt det". Antagligen syftade han på mina spetsstrumpisar och jättejättehöga klackar.
Sedan på kvällen kom Pentryts säkerligen äldsta besökare, en karl i uppskattningsvis 40-årsåldern som var stiligt klädd i kostym, och ryckte tag i mig på dansgolvet och började bugga vilt med mig. Jag blev ärligt talat ganska rädd för honom, men samtidigt föredrar jag en relativt ofarlig bugg på dansgolvet framför aspackade drägg som juckar på en.

Mer storys och bilder från helgen kommer!

Nämen, titta vilka snyggingar som fastnade på en av OMY.se's vimmelbilder!

1 kommentar:

derka sa...

kändistidning nästa?;)